Photo Patricske patric_wijns

Contacteer mij!

Contacteer mij via Tel :+32 475 48 37 47

Contacteer mij!

Contacteer mij via Tel :+32 475 48 37 47

Wie ben ik?!

Mijn passie voor het maken van foto's gaat terug naar mijn kinderjaren. Mijn eerste fototoestel heb ik gekregen van een neef die toen al jaren bezig was met fotografie. Ik kan me zelfs het merk niet meer herinneren. Het moet rond 1967 geweest zijn, op 11 jarige leeftijd.
Tijdens de pubertijd tot de eerste jaren van het huwelijk is fotografie wat verwatert. Later, rond mijn 23 jarige leeftijd is die microbe terug beginnen werken en heb ik mijn eerste reflexcamera aangeschaft, een Nikon FG. Massa’s foto’s mee genomen, veel geld betaalt voor het ontwikkelen van de foto’s, en ze liggen daar nu. Af en toe worden ze nog wel eens bekeken en haalt het wel mooie herinneringen op, maar door de hoge kost het ook wat naar achtergeschoven en weer jaren geen foto’s genomen.


Dan volgde er een zwarte periode in fotografie. Overgeschakeld op video, jaren gedaan. Maar toen dat stuk ging en niet meer te herstellen was, er ook mee gestopt.


Dus, eerst een toestel aanschaffen. Het is geen compact geworden, maar ook geen DSLR. Ik heb voor mijn eerste toestel voor eentje tussenin gekozen, de Panasonic FZ18. Een pracht van een toestel en om meer kennis op te doen, lid geworden van BelgiumDigital. Na een kleine twee jaar rondgetrokken te hebben met mijn bridge toestel en de goesting die blijft, dan toch maar in de geldbeugel gedoken. Na lang aarzelen is het een Canon 50D geworden. Een nieuwe uitdaging is gestart, het toestel onder de knie krijgen, lenzen bijkopen en wie weet nog wat andere kleine benodigdheden. En, wie weet wat brengt de toekomst, inderdaad, ondertussen al een CANON 6D en een CANON EOS R aangeschaft! Ik hoop dat jullie de foto’s op deze site goed vinden!


2017 - Finalist in de fotowedstrijd landschap met de mens, georganiseerd door Natuurpunt België

2019 - Finalist in de categorij 'Landschap', Groene Camera


Patric Wijns

Kase Ambassadeur Photo Patricske
Photo Patricske
Mechelbaan 62
2580 Beerzel - BE
info@photo-patricske.be

Gsm: +32 475 48 37 47 +32 475 48 37 47